Meillä on resurssit huolehtia ikäihmisistämme

tammikuu 16th, 2017
Meillä on resurssit huolehtia ikäihmisistämme
Huolenpito
2

Pidetään kaikista huolta

Otetaan heikommat huomioon. Järjestetään laitos- ja avohuolto kuntoon, jossa vanhuksetkin saavat ihmisarvoisen kohtelun. Pidetään koululuokat kohtuukokoisina ja nuoriso kunnossa. Kotoutetaan maahanmuuttajat ripeästi työntekoon ja osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Eriarvoistuminen ja syrjäytyminen ovat vakava uhka. Päättäjien pitää tuntea myös pienituloisten arki ja helpottaa sitä.

Rahaa löytyy, kun toimitaan järkevästi. Suuruus ei aina ole paras ratkaisu, paikallisuutta tarvitaan. Mielenterveydellisistä syistä on eläkkeellä on tuhansia kansalaisia. Käydään kiinni sairastumisen taustatekijöihin, kuntoutetaan eläkeläisiä helpompaan arkeen ja takaisin työelämään.

2 Comments

  1. Marjatta Laitila says:

    Tämä on juuri sitä mitä kansalaiset toivovat.Tällä periaatteella ei kenekään tarvitse tuntea itseään syrjäytetyksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

UA-21367021-1