Tehdään asioita maalaisjärjellä

maaliskuu 21st, 2015
Tehdään asioita maalaisjärjellä
Artikkelit
0

Pidetään kaikista huolta

Rahaa löytyy, kun toimitaan järkevästi. Suuruus ei aina ole paras ratkaisu, paikallisuutta tarvitaan. Mielenterveydellisistä syistä on eläkkeellä on tuhansia kansalaisia. Käydään kiinni sairastumisen taustatekijöihin, kuntoutetaan eläkeläisiä helpompaan arkeen ja takaisin työelämään. Otetaan heikommat huomioon. Järjestetään laitos- ja avohuolto kuntoon, jossa vanhuksetkin saavat ihmisarvoisen kohtelun. Pidetään koululuokat kohtuukokoisina ja nuoriso kunnossa. Kotoutetaan maahanmuuttajat ripeästi työntekoon ja osaksi suomalaista yhteiskuntaa. Eriarvoistuminen ja syrjäytyminen ovat vakava uhka. Päättäjien pitää tuntea myös pienituloisten arki ja helpottaa sitä.

Hallinto on kansalaisia varten

Poliittinen suunnittelujänne on vaalikausi. Lyhytnäköisyys aiheuttaa ongelmia. Järkevällä suunnittelulla menot käännetään tuloiksi. Säästöt yhdellä hallinnon alalla voivat aiheuttaa suuremmat menot toisella. Nyt on tehtävä päätöksiä. Puretaan turha byrokratia ja lopetetaan muu tarpeettoman suunnittelu ja komiteointi. Torjutaan harmaata taloutta. Parannetaan liikenteen sujuvuutta maalla, merellä ja ilmassa.

Suomi tarvitsee uusia yrittäjiä

Valtion ja kaupungin on suhtauduttava yrittäjiinsä reilusti, kannustavasti, oikeudenmukaisesti ja tasapuolisesti. Tuetaan ja autetaan aloittava yrittäjä läpi hallintohimmelien.
Lopetetaan tarpeeton viranomaisohjaus. Pidetään työpaikat ja verot Suomessa. Osataan ja innovoidaan. Meillä on onnistumisen eväät. Talous kohenee kun annetaan tilaa ja toiminta-mahdollisuuksia yrittäjyydelle.

Luonto on meidän rikkautemme

Meri ja metsät, rannat ja niityt ovat Suomen ja Helsingin rikkaus. Emme saa sitä hävittää. Puhtaan luonnon merkitys kasvaa päivä päivältä. Luonto tuo meille terveyttä ja henkistä hyvinvointia. Viisaasti toimien saamme siitä myös taloudellista hyötyä. Helsinki on Suomen veturi ja menestyksen avain. Sen erityispiirteet on tunnistettava, asema tunnustettava ja kehitystä vahvistettava. Malmin lentokenttä on väylä tulevaisuuden Eurooppaan.

Maanpuolustus ja turvallisuus

Huolehditaan kansalaisten turvallisuudesta puistoissa, kaduilla, terveydenhoidossa, perheissä, äkki- ja poikkeustilanteissa. Turvataan puolustusvoimien resurssit ja huolehditaan kansan maanpuolustustahdosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

UA-21367021-1