Hyvää pöhinää, mielenkiintoisia tapaamisia

huhtikuu 1st, 2015
Hyvää pöhinää, mielenkiintoisia tapaamisia
Vaaliblogi
0

Vaalit lähestyvät ja tunnelma paranee. Sen huomaa selvästi, kun on viimeisen viikon aikana kiertänyt yli 20 tapahtumassa; toreilla, paneeleissa ja erilaisissa keskustelutilaisuuksissa. Ihmisiä kiinnostavat arkiset asiat, niin pitääkin! Suomen turvallisuus. Suomen talous. Hyvinvointivaltion pysyminen pystyssä. Vanhusten hoito.

Paikallisella tasolla tietenkin Helsingin elivoimaisuus, johon kuuluu olennaisesti Malmin lentokentän säilyttäminen, lähiluonto, puhtaat vedet ja kaikkinainen yritteliäisyyden edistäminen.

Arvostan suuresti niitä keskusteluja, joita käydään vaaliteltan vieressä. Kansa puhuu suoraan. Meidän ehdokkaiden etuoikeus ja velvollisuus on kuunnella ja osallistua. Näissä keskusteluissa olen saanut lukemattomia hyviä ideoita, neuvoja ja opastusta. Niistä vilpitön kiitos!

Vaalitaisto jatkuu lauantaihin 18.4. asti. Vielä reilu kaksi viikkoa aikaa tavata tuttuja ja tuntemattomia. Tulkaa rohkeasti juttelemaan.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

UA-21367021-1