Lex Malmi eduskuntaan

helmikuu 8th, 2017
Lex Malmi eduskuntaan
Kultturi
2

”Yli 56 000 suomalaisen allekirjoittama Lex Malmi -kansalaisaloite luovutettiin eduskunnan puhemies Marja Lohelalle. Lakialoitteessa esitetään, että valtio lunastaa Malmin lentoaseman itselleen. Lunastuksella valtio turvaa pääkaupunkiseudun ja maakuntien väliset ilmayhteydet ja tukee kaupallisen lentoliikenteen kehittymistä. Lisäksi Malmin lentoasema palvelisi tulevaisuuden ilmailun kehittymiskeskuksena”, kommentoi Malmin lentoaseman ystävien puheenjohtaja Timo Hyvönen.

Yli 56 000 allekirjoitusta kerännyt, Malmin lentoaseman säilyttämistä vaativa kansalaisaloite luovutettiin tänään eduskunnan puhemiehelle. Tässä yksi tarina Malmin lentoasemasta.

Julkaissut Yle Uutiset 8. helmikuuta 2017

2 Comments

  1. Matti says:

    Kenttä asuinalueeksi vaan.Malmin kentällä ei ole mitään muuta arvoa kuin tunnearvo.

    • Terve Mattik255, valitettavasti joudun toteamaan sinulle, että olet väärässä. Ilmailu on maailma nopeiten kasvava joukkoliikennöintimuoto ja kehitys on kaikkein nopeinta aikatauluttomalla pienkoneliikenteellä Euroopan kaupunkien välillä. Siksi EU-komissio suosittelee jäsenvaltioilleen kaupunkikenttien lisäämistä. Malmin kaupunkilentokenttä on Helsingin portti tulevaisuuden Eurooppaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

UA-21367021-1