Miksi Jarmo

maaliskuu 6th, 2017
Miksi Jarmo
Vaalit 2017
0

Jarmo Nieminen
everstiluutnantti, tietokirjailija, kaupunginvaltuutettu ja saaristoyrittäjä
14.10.1959

Vihreät

Jarmo on paneutunut kaupunginvaltuutettuna kahden kauden ajan Helsingin oleviin ja tuleviin ympäristö- ja energiakysymyksiin, liikennejärjestelyihin, kaavoittamiseen, rakentamiseen ja kaupunki-infran kunnossapitoon.

Hänet tunnetaan erityisesti Malmin lentokentän ja Santahaminan sekä Helsingin viher- ja virkistysalueiden kuten Keskuspuiston, Tuomarinkylän, Vartiosaaren ja Lauttasaaren puolustajana. Hän on Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja ja Malmin lentoaseman ystävien varapuheenjohtaja.

Jarmo on dokumentoinut hänelle tärkeitä asioita lukuisiin Helsinki-aiheisiin tietokirjoihinsa – Santahaminaa käsitteleviin Sotilassaaren luontoaarteisiin ja Sinivalkoiseen saareen sekä Suomen WWF:n vuoden 2014 luontokirjaksi valittuun Aarresaaret-kirjaan ja Gummeruksen vuoden 2016 tietokirjana palkittuun Keisarin perintöön.

Jarmo haluaa edistää yrittäjien ja maanpuolustuksen toimintaedellytyksiä sekä torjua eriarvoistumista ja syrjäytymistä. Kunnallispolitiikassa hän on osoittautunut toimeenpanijaksi ja yhteistyön rakentajaksi yli puoluerajojen. Hänet tunnetaan valtuustossa selkokielisyydestään ja päätöksentekokyvystään. Jarmolla on laaja elämänkokemus duunarina, upseerina, kunnallispäättäjänä ja yrittäjänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

UA-21367021-1