Jarmo Nieminen, numero 689 Helsingissä

maaliskuu 10th, 2017
Jarmo Nieminen, numero 689 Helsingissä
Vaalit 2017
0

JARMO NIEMINEN

Yrittäjä, kaupunginvaltuutettu, saaristo-opas, luonnonsuojelija, luontokuvaaja ja palkittu tietokirjailija. Everstiluutnantti evp. Helsingin luonnonsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja ja Malmin lentoaseman ystävien varapuheenjohtaja.

Arvostan yhdessä tekemistä, yritteliäisyyttä, suoraselkäisyyttä ja määrätietoista päätöksentekoa.

DUUNARISTA UPSEERIKSI, YRITTÄJÄKSI JA KUNNALLISVAIKUTTAJAKSI

Jarmo on paneutunut Helsingin ympäristö- ja energiakysymyksiin sekä kaupungin kaavoittamiseen, rakentamiseen ja kunnossapitoon. Hänet tunnetaan myös Helsingin luonnon, virkistys- ja viheralueverkoston mm. Keskuspuiston, Vartiosaaren, Tuomarinkylän, Lauttasaaren, Meri-Rastilan sekä Malmin lentokentän ja Santahaminan puolustajana. Jarmo haluaa helpottaa byrokratiaa – parantaa pienyrittäjien toimintaedellytyksiä sekä torjua eriarvoistumista ja syrjäytymistä Helsingissä. Kaupunkimme tulee olla palvelukulttuurin ja inhimillisyyden edelläkävijä.

Kunnallispolitiikassa hän on osoittautunut toimeenpanijaksi ja yhteistyön rakentajaksi yli puoluerajojen. Hän ajaa hallintoon selkeitä johtamisprosesseja. Jarmo tunnetaan valtuustossa selkokielisyydestään ja päätöksentekokyvystään. Jarmolla on laaja elämänkokemus duunarina, upseerina, kunnallispäättäjänä ja yrittäjänä.

Ammatti/arvo: Saaristo-opas, everstiluutnantti evp.
Twitter-nimi: @jarmo_nieminen
Luottamustoimi: Kaupunginvaltuutettu
Facebook: www.facebook.com/jarmonieminen.fi
Kotisivut: http://www.jarmonieminen.fi
Sähköposti: nieminen.jarmo@gmail.com
Perhe ja ikä: Vaimo, kolmen nuoren miehen isä, 57-vuotias
Kiinnostuksen aiheet: Luonnonsuojelu, kulttuuri, yrittäjyys, liikunta- ja harrastusmahdollisuudet
Kaupunginosa: Laajasalo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

UA-21367021-1